Krokus i Løgumkloster - www.jensmøller.com

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Krokus i Løgumkloster

Krokus i Kloster.


Løgumkloster har en hel unik markedsplads midt i byens centrum. Denne plads var tidligere prydet med krokus hvert forår, til glæde for byens borgere og ikke mindst de gæster, som måtte komme forbi for at se og nyde krokustæppet blomstre. Det var nemlig tegn på forårets komme. Dette smukke billede af byen vil jeg meget gerne genskabe.

Som inspiration kan man kigge 60 km syd for grænsen. Her ligger byen Husum, som hvert år fremstår i lilla blomsterpark. Millioner af krokus blomstrer i slotsparken i Husum.. Oplevelsen er bedøvende, både farve- og duftindtrykkene er chokerende stærke. Man skal ganske enkelt have oplevet det på egne sanser, for helt at forstå, hvad det drejer sig om. Krokus kan blomstre i en periode, der kan vare 14 dage, men også en kortere periode afhængig vejr og temperatur.

I den periode hvor blomstringen er på sit højeste holdes der krokusfestival i Husum, og tusinder af gæster myldrer ind i byen i den korte tid krokusserne blomstrer.

Det er ovenstående smukke billede, jeg gerne vil genskabe i vores smukke by Løgumkloster, så vi på denne måde kan byde foråret velkommen år efter år.
Jeg har overgivet min konto til formålet til Borgerforeningen i Løgumkloster, de har så lovet at fortsætte indsamlingen af midler de kommende år, til vedligehold og udvidelse af krokustæppet her i byen, så vi derved skaber noget smukt til glæde for borgere og gæster i byen.

 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü